Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

UTSETTES – Aktivitetssøndager for andelshavere hos Dine Røtter

21/03/2021 I 10:00 - 14:00

Utsettes!

Pga de stramme koronarestriksjonene i Bærum nå, utsettes Aktivitetsdager.

Selv om matproduksjon er en prioritert samfunnsoppgave, har vi mulighet til å utsette arbeidet som var planlagt denne dagen, og finne andre løsninger for deler av jobben som skal utføres. Jeg ønsker akkurat nå å være føre var, og velger derfor å utsette Aktivitetsdager til det kommer nye avklaringer. Mvh Tale


 

Annenhver søndag fra kl.  10 til kl. 14 blir det Aktivitetsdager i andelshagen.

Disse dagene gjør vi ulike oppgaver som luking og forberede dyrkesenger, utplanting av småplanter, så frø, sette løk og potet og masse annet. Oppgavene vil bli spesifisert nærmere når dagen nærmer seg.

Påmelding her

21. mars : Den store veksttunneldagen. 

  • Denne søndagen ønsker jeg at vi legger plast på den store veksttunnellen (6*20 meter), slik at vi kommer i gang med å varme opp jorden og klargjøre for en ny sesong. Dette er gøy, og ikke så veldig krevende som det kanksje høres ut til. Se bilder fra forrige vår. OBS – krever en dag med lite vind. Blir det får mye vind må vi utsette.
  • Jeg har også kjøpt en ny veksttunnel på 4*10 meter! Denne er lett og flyttbar, og jeg har mange spennende planer for denne tunnellen. Men aller først vil jeg bruke den som et eget hus for å lage småplanter i. Og oppvarmingskilde? Sort gull! 😉 Ren hestegjødsel har et perfekt forhold mellom nitrogen og karbon, og er veldig egnet til å lage varmbenk av. Nå ligger huset flatpakket, og det må monteres. Jeg har fått tilsammen 5 bruksanvisninger til de ulike seksjonenen, så her må vi holde tungen rett i munnen. Her ønsker jeg gjerne forhåndspåmelding av en liten gruppe som er glad i å lese bruksanvisninger, og som kun har 2 tommeltommer og ikke 10 :-). Send meg e-post hvis du vil være med på dette.
  • Hvis det blir tid, kan vi også starte opp Såskolen. Det å lage gode småplanter er en liten kunst, og alle som vil så gjennom sesongen kan få en praktisk innføring i dette.

Dette er fine stunder for både liten og stor andelshaver. Alle kan komme når de vil innenfor den oppsatte perioden, og effektive arbeidstimer vil godtgjøres med 1 prosent rabatt  på neste års andel. Ta gjerne med matpakke og drikke, og ta dagen hos oss! 🙂

 

Påmelding her

 

 

 

 

Korona-regler:

Påmelding via doodle, samt registrering ved ankomst. Hold deg hjemme hvis du er syk, og følg ellers offentlige råd og regler.
Alle spriter hender ved ankomst og før dere drar hjem, sprit er tilgjengelig på registreringsplassen.Ta gjerne med egne hansker.
Vi jobber i små grupper, som gjør det mulig å overholde 1 metersregelen. Alle har eget ansvar for å overholde tilstrekkelig avstand – gjerne 2 meter.
På Aktivitsdager er det åpne toaletter på gården, med mulighet for håndvask.

 

Dagen er for Dine Røtters andelshavere.

Detaljer

Dato:
21/03/2021
Tid
10:00 - 14:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *