Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Fermentering med andelshaver Karin

21/10/2018 I 16:00 - 18:00

Å fermentere selv er både enkelt og gøy!

Vår kjære andelshaver Karin er en glad fermenteringsamatør som elsker å lage sunn mat. Søndag 21.10 vil Karin vise deg hvordan du enkelt kan fermentere hjemme uten altfor mye utstyr.

 

Fermentering er i vinden om dagen og er en gammel tradisjonell teknikk for å lagre og konservere mat. Fermentering er er ikke bare en metode å bevare maten vår på – det er også gull for tarmhelsen vår. Og i tillegg er det kjempegodt!!

Karin viser hvordan vi kan lage tradisjonell surkål, kimchi og fermenterte rødbeter på en enkel måte. Hun tar også med smaksprøver fra eget kjøkken.

.

Kurset passer for nybegynnere.

Ta med penn og noe å skrive på.

PÅMELDING FOR ANDELSHAVERE HER:
http://bit.ly/fermentering_andelshavere_21oktober
Gratis for andelshavere.

Blir det ledige plasser, kan
OGSÅ DU SOM IKKE ER ANDELSHAVER
melde deg på via denne lenken:
http://bit.ly/fermenteringskurs_dinerøtter_21oktober
Pris: kr. 100. Meld deg gjerne på, så får du beskjed innen fredag kveld om du får plass. Betaling ved bekreftet plass.

 

Max 10 plasser. Blir kurset fullt, vil vi vurdere å holde flere kurs

 

Velkommen til kurs på vakre Wøyen gård!

 

 

Detaljer

Dato:
21/10/2018
Tid
16:00 - 18:00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *