![Laster Arrangementer](https://www.dineroetter.no/wp-content/plugins/the-events-calendar/src/resources/images/tribe-loading.gif)
- Dette arrangement har allerede funnet sted.
Fermentering med andelshaver Karin
21/10/2018 I 16:00 - 18:00
![](https://www.dineroetter.no/wp-content/uploads/2018/10/fermenteringskurs-3-e1539072549544.jpg)
Å fermentere selv er både enkelt og gøy!
Vår kjære andelshaver Karin er en glad fermenteringsamatør som elsker å lage sunn mat. Søndag 21.10 vil Karin vise deg hvordan du enkelt kan fermentere hjemme uten altfor mye utstyr.
Fermentering er i vinden om dagen og er en gammel tradisjonell teknikk for å lagre og konservere mat. Fermentering er er ikke bare en metode å bevare maten vår på – det er også gull for tarmhelsen vår. Og i tillegg er det kjempegodt!!
Karin viser hvordan vi kan lage tradisjonell surkål, kimchi og fermenterte rødbeter på en enkel måte. Hun tar også med smaksprøver fra eget kjøkken.
.
Kurset passer for nybegynnere.
Ta med penn og noe å skrive på.
PÅMELDING FOR ANDELSHAVERE HER:
http://bit.ly/fermentering_andelshavere_21oktober
Gratis for andelshavere.
Blir det ledige plasser, kan
OGSÅ DU SOM IKKE ER ANDELSHAVER
melde deg på via denne lenken:
http://bit.ly/fermenteringskurs_dinerøtter_21oktober
Pris: kr. 100. Meld deg gjerne på, så får du beskjed innen fredag kveld om du får plass. Betaling ved bekreftet plass.
Max 10 plasser. Blir kurset fullt, vil vi vurdere å holde flere kurs
Velkommen til kurs på vakre Wøyen gård!