Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Fuglekassesnekring for andelshavere

28/03/2019 I 17:00 - 19:00

Våren er i anmarsj! Har dere lagt merke til hvordan det tiner og drypper, at knoppene svulmer og fuglene så smått begynner å synge?

Fuglene går en travel tid i møte, de skal kapre den flotteste dama, bygge reir og fostre opp unger. Det er ikke bare lett, fuglelivet.

Dine Røtter vil hjelpe dem litt på vei, ved å bygge og henge opp fuglekasser til dem. Til gjengjeld hjelper de oss med å spise insekter fra åkeren, slik at vi ikke trenger å sprøyte og allikevel ikke får avlingen helt oppspist.

Derfor inviterer vi alle andelshavere til fuglekassesnekring torsdag 28. mars! Vi er åpen mellom 17 og 19, kom når det passer for deg.

Vi stiller med klare byggesett, laget til oss av Bærum Arbeidssenter. Dette er en god anledning til å ta med barn eller barnebarn og finne på noe gøy, eller bare få hamre løs som du gjorde på sløyden i gamle dager! Hvis dere bygger en kasse til oss, skal dere få bygge en til dere selv også, helt gratis. Ta gjerne med hammer hvis du har! 

Det blir mulig å kjøpe vaffel, saft og kaffe.

Sammen hjelper vi småfuglene våre!

Påmelding innen torsdag 21.3 til info@dineroetter.no.
Så vet vi hvor mange kasser vi skal forberede.

PS. Dette er et arrangement for andelshavere og deres familie. En kasse gratis per familie. Det blir mulighet for å kjøpe vaffel, saft og kaffe. Arrangementet går ikke innunder dugnadstimene, men er et ekstratilbud for de som vil ha en hyggelig stund. 🙂

Detaljer

Dato:
28/03/2019
Tid
17:00 - 19:00
Kategori for Arrangement:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *