Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Høstefest for andelshavere!

09/09/2018 I 15:00 - 18:00

Vi er midt i vår aller første høstesesong. Dette må feires!

Vi møtes søndag 9. september fra kl. 15 og utover for en høstefest for andelshavere hos Dine Røtter.

Høstefesten blir et koselig familiearrangement, og er en fin anledning til å utveksle erfaringer om hvordan andelslandbruket og innhøstingen har fungert så langt i år. Jeg vil også fortelle litt om våre tanker for videreutvikling av andelsgården neste år.

Vi ønsker selvfølgelig også å samles til et måltid. Ta med egen mat og drikke, og gjerne også eget servise. De som har lyst og anledning må gjerne ta med en smaksprøve laget av markens grøde til et felles bord. Dette er en fin anledning til å utveksle oppskrifter og smaksprøver laget på sesongens grønnsaker, og oppskriftene kan legges ut på vår hjemmeside i etterkant. Vår kjære andelshaver Cristin (som har laget gulrotretten på bildet under) har vært så utrolig grei og tilbudt seg å lage rødbetsuppe og små fritters/pannekaker med rødbetblader og grønnkål!

Dine Røtter vil også invitere våre ressurspersoner og hjelpere fra oppstarten, pluss noen utvalgte deltakere fra lokalmiljøet.

PS. Vi starter kl. 15 med å bære bord og stoler, og spiser deretter. Blir det regnfullt trekker vi inn i den nye veksttunnelen vår.

Velkommen til felles hygge på Wøyen gård!

Detaljer

Dato:
09/09/2018
Tid
15:00 - 18:00
Kategori for Arrangement:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *