Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Tilbake til dine røtter med yoga og meditasjon

12/11/2018 I 19:00 - 21:00

La deg bli tatt med til dine røtter gjennom en reise sammen med Linda.

Linda vil gjennom halvannen time tilby deg en kombinasjon av fysisk yoga, avslapping, pusteøvelse og en guidet meditasjon.
Mandag 12. november kl. 19.00 – 21.00 i Vinkelgården på Wøyen gård. 

Linda Holtan er andelshaver hos Dine Røtter og jobber til daglig som ingeniør hos Bærum kommune. I disse dager studerer hun økologisk landbruk på deltid ved Høgskolen i Innlandet. Og i tillegg til at hun jobber som frivillig koordinator for Art of Living, er Linda er også yogainstruktør. Puh, for en dame! Hvordan orker hun?

Linda ønsker gjerne å bidra til en samling for andelsgården, og vil i halvannen time lede deg gjennom en kombinasjon av fysisk yoga (Hatha yoga), avslapning, pusteøvelse og en guidet meditasjon. Hun vil også si et par ord om Art of Living og neste kurs hos dem.

Hatha yoga er en klassisk yoga – en av de opprinnelige hovedgrenene. Denne typen yoga er veldig rolig, og passer for alle. Dette er en god introduksjon til yoga.

Klassisk yoga søker å forene kropp og sinn, og vil gi deg økt velvære.

Vi holder rommet varmt og tilbyr deg en deilig stund. For de som ønsker er det mulig å bli igjen etter timen for en kopp te og en hyggelig prat.

  • Alle må ta med eget pledd og eventuelt en pute. Dette til vi skal ligge ned for en avslapningsøvelse etter yogadelen.
  • Ta på deg lette og behagelige klær
  • Ta med deg egen yogamatte dersom du har

Samlingen er gratis og prioritert for andelshavere.
Også du som ikke er andelshaver kan melde deg på, og det koster da 100 kr. Du får beskjed innen mandag kl. 12 om du får plass.

Påmelding for andelshavere
http://bit.ly/yoga_andelshavere

Påmelding for deg som ikke er andelshaver 
http://bit.ly/yoga_dinerøtter

.

Denne samlingen er den første av flere innenfor et forum vi ønsker å bygge opp hos Dine Røtter på vakre Wøyen gård;

«Hel natur i helt menneske»

I en travel hverdag, og i et samfunn hvor endringer skjer i raskere og raskere tempo blir det viktigere enn noen gang å finne kilder til ro og kontakt med seg selv. Først som helt menneske i kontakt med sitt indre, kan man utløse sitt potensiale til å møte samfunnet og sine medmennesker med hjertevarme, og få vilje og evne til å gjøre bærekraftige valg.

Gjennom kontakt med naturen kan man finne tilbake til kjernen i seg selv, men også på andre måter kan man oppnå tilstedeværelse her og nå. I dag tester vi ut yoga og meditasjon som en vei inn til harmoni. I januar vil vi holde en samling med flere ulike foredragsholdere, og blant annet få høre om hvor viktig empatisk intelligens er i omgang med våre barn og våre medmennesker – og med oss selv.

Detaljer

Dato:
12/11/2018
Tid
19:00 - 21:00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *