Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Velkommen til vårens første samling!

07/03/2021 I 10:00 - 14:00

Kjære vår, du er etterlengtet!

Søndag 7. mars mellom kl. 10 og 14 inviterer jeg til samling i andelshagen for alle andelshavere av 2021.
Kom når du vil innenfor dette tidsrommet. Det blir en myk start med masse tid til å bli kjent og møte gamle kjente. Plan for dagen er ulike rydde-oppgaver i åkeren og uteområdene. Det er også mulig at vi skal flytte og bygge om en liten vekstttunnell, slik at vi kan klargjøre for tidlig planteoppal ute. Oppgavene vil bli planlagt etter antall påmeldte. Ta med drikke og egen matpakke hvis du ønsker å bruke dagen. Velkommen!

 

Meld deg på her

Aktivitetsdager fremover
Annenhver søndag vil vi holde Aktivitetsdager med ulikt innhold. Kom når det passer deg innenfor tidsrommet 10 – 14. Neste blir søndag 21. mars.
Vi vil også ha Aktivitetsdager en formiddag og en ettermiddag hver uke. Mer informasjon om tidspunkter kommer.

Med måndeskiftet februar/mars kom endelig solvarmen, og selv om det er frost gjennom nettene og frost i bakken, er snøen på full fart bort, og overflater varmes sakte. Og endelig skal vi få komme i gang med vår 1. Aktivitetsdag i år!

Se bilder tatt i andelshagen i dag, 2. mars.

 

Korona-regler:
Påmelding via doodle, samt registrering ved ankomst. Hold deg hjemme hvis du er syk, og følg ellers offentlige råd og regler.
Alle spriter hender ved ankomst og før dere drar hjem, sprit er tilgjengelig på registreringsplassen. Ta gjerne med egne hansker.
Vi jobber i små grupper, som gjør det mulig å overholde 1 metersregelen. Alle har eget ansvar for å overholde tilstrekkelig avstand – gjerne 2 meter. På Aktivitsdager er det åpne toaletter på gården, med mulighet for håndvask.

Detaljer

Dato:
07/03/2021
Tid
10:00 - 14:00
Kategori for Arrangement:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *