Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Aktivitetsdag

06/04/2022 I 11:00 - 13:00

Takk til alle som kom i dag, 6. april! Så deilig å bli møtt av kjære nye andelshaver V som utbrøt med glede: ENDELIG, så heldig jeg er!

Vi fikk ryddet og luftet mange senger med breigreip og fylt flere gangveier med flis. Flisen har avispapir under seg som hindrer ugress, og gangene blir tørre og fine å gå på. Etter en sesong eller to raker vi flisen opp i dyrkesengene, og tilfører med dette organisk materiale til jorden.

Det stod på planen å så de første par sengene med spinat, men dette var litt for optimistisk, da nattekulden fortsatt satt i jorden. Telen er borte her på Wøyen etter mange dager med sol og vind, men i dag var solen fraværende og jorda kald.

Nye breigreiper in action. Disse lufter og løsner jorden uten å vende den. Da kan mirkolivet i jorden fortsette uten forstyrrelser.
Avis under og flis oppå i lange rette gangveier. Hindrer ugress og er tørt og fint å gå på.

Matpakkelunch og en god prat hører til!

Aktivitetsdager fremover:
Sammen med andre andelshavere kan du delta i oppgaver som luking og forberede dyrkesenger, utplanting av småplanter, så frø, sette løk og potet og masse annet.

Dette er fine stunder for både små og store andelshavere. Alle kan komme når de vil innenfor den oppsatte perioden, og for andelshavere vil effektive arbeidstimer godtgjøres med 1 prosent rabatt på neste års andel. Ta gjerne med matpakke og drikke, og ta dagen hos oss.

Også du som lurer på hva andelslandbruk er, er hjertelig velkommen!

Se oversikt over dager på www.dineroetter.no/events/

Detaljer

Dato:
06/04/2022
Tid
11:00 - 13:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *