Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Oppstart av sesongen!

27/03/2022 I 14:00 - 16:00

Takk til alle som kom i dag! Vi startet opp sesongen med en utvidet aktivitetsdag med god tid til å snakke med nye og gamle andelshavere

I dag fikk vi satt plast på veksthuset. Umiddelbart kjente vi den stigende varmen som skal drive frem de herligste tomater og basilikum!

Vi fikk også begynt å fylle varmbenken inni det lille veksthuset med hestegjødsel. Ren hestegjødsel har perfekt forhold mellom karbon og nitrogen (C:N) til å skape god og langvarig varme når det komposterer. Oppå massene med gjødsel skal vi sette småplanter som trenger varmere forhold enn våren utendørs kan tilby.

De tøffeste gutta fylte også mange plyggbrett med oppalsjord. I brettene skal vi snart så salater, beter og andre planter som skal starte livet under varme forhold og deretter plantes ut.

Gutta fylte så mange pluggbrett med oppalsjord!
Med plast på vekstunnelen er vårstemningen på plass!
Ingen ressurser er avfall. Her hentes hestemøkk til varmbenken.

 

Aktivitetsdager fremover:
Sammen med andre andelshavere kan du delta i oppgaver som luking og forberede dyrkesenger, utplanting av småplanter, så frø, sette løk og potet og masse annet.

Dette er fine stunder for både små og store andelshavere. Alle kan komme når de vil innenfor den oppsatte perioden, og for andelshavere vil effektive arbeidstimer godtgjøres med 1 prosent rabatt  på neste års andel. Ta gjerne med matpakke og drikke, og ta dagen hos oss!

Også du som lurer på hva andelslandbruk er, er hjertelig velkommen!

Se oversikt over dager på www.dineroetter.no/events/

 

Detaljer

Dato:
27/03/2022
Tid
14:00 - 16:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *