Andeler for 2019 er under planlegging

Vi åpner for kjøp av andeler for 2019 i februar. 

Tusen takk til alle som har vært med oss i 2018! Vi har hatt et fantastisk oppstartsår, med mange gleder og spennende utfordringer. Fremover er mulighetsrommet stort!

Vinteren har lagt sitt rimlag over åkeren, og vi går inn i en tilsynelatende stillere periode. Nå er det tid for å modne erfaringer fra året som har gått, og legge løpet for neste år.

 

På vegne av Dine Røtter og mange av våre andelshavere kan jeg si at vi gleder oss til et grønt 2019! Gjør du? 🙂

Det er viktig for oss at også du som ikke har så mye tid i hverdagen får muligheten til å oppleve kortreise grønnsaker med kjærlighet fra Dine Røtter på Wøyen gård.  Vi ønsker derfor også neste år å tilby andeler uten dugnadsplikt. Samtidig er vi veldig glade for alle som vil bidra, og gården blir ikke noe tess som andelsgård dersom vi ikke har som ambisjon å dele vår kunnskap og glede med så mange som mulig! Fra neste år vil vi påskjønne deg som vil bidra litt med en egen pris på andelene.

Vi ser for oss å utvide tilbudet med også andre andelstyper i tillegg til Grønn andel, som vi hadde i år. Neste år kan det bli aktuelt å tilby også Eggandel og Tomatandel, for å nevne noe. Men, før vi vet akkurat hva vi kan tilby og priser for neste år, er det en del som skal på plass.

Vi åpner derfor for kjøp av 2019-andeler i februar.

Du som er andelshaver i år, har førsterett til å kjøpe andeler også i 2019. Du vil motta mer informasjon. Før dette vil vi også holde en koselig samling hvor vi snakker om veien videre, og du vil bli invitert til å evaluere sesongen som har vært i et eget spørreskjema. 

Dersom du er interessert i å bli andelshaver hos oss fra neste år, kan du melde deg på vår prioriteringsliste. Ved å stå på listen blir du prioritert mulighet til å kjøpe andeler foran de som kommer til senere.

Skriv til oss via vårt kontaktskjema, eller på e-post til info@dineroetter.no. Si at du vil stå på uforpliktende prioriteringsliste, så får du beskjed når påmeldingen starter.

Skriv også gjerne om du vil stå på vår nyhetsliste. Du vil da motta varsel om nye innlegg på nettsiden vår.

2 hendelser på “Andeler for 2019 er under planlegging”

  1. Tale Helen Seldal

   Hei Nina! Beklager sent svar, jeg har dessverre ikke oppdaget kommentaren din.
   Du er plottet inn på listen den 18.11.18! Priser og påmelding er klar innen februar, og plassen er din hvis du vil. 🙂
   Varm hilsen, Tale

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *