Bli andelshaver på Wøyen gård​

Bli andelshaver på Wøyen gård​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kjøp din egen andel av sesongens grønnsaksavling, og opplev sammen med familie og venner hvor givende det er å dyrke smaksrik og miljøvennlig mat!

SEPTEMBER: VI ER UTSOLGT FOR ANDELER I ÅR. TA GJERNE KONTAKT FOR Å SETTE DEG PÅ NESTE ÅRS VENTELISTE.
DET ER MULIG Å DELTA PÅ VÅRE AKTIVITETSDAGER UT ÅRET FOR Å SE OM DETTE ER NOE FOR DEG.

– Ved å kjøpe en andel av årets avling kan du høste egne grønnsaker hver uke gjennom sesongen

– Du får et bredt utvalg, ferske, smaksrike grønnsaker og urter 

– De som ønsker kan delta i arbeidet og lære om dyrking.

– Det er også helt greit å bare komme og høste. Dine Røtter ivaretar grønnsaksdyrkingen for deg.

– Matglede står i fokus – mulighet til å dele oppskrifter og kunnskap med hverandre.

Som andelshaver får du høste et bredt utvalg av salater og andre bladgrønnsaker, rotgrønnsaker, potet, erter og bønner, kålvekster, løkvekster, squash, mais og urter. Du høster din ukentlige andel selv. Se bildene under som eksempler på hva ukesandelene kan inneholde. Bildene er lånt av Avdem Gardsgrønt, som dyrker i et klima hvor alle årets måneder kan oppleve frost. For en inspirasjon!

Kjøp andel for 2022 

Ingen dugnadsplikt.
Du som bidrar får 1% rabatt på neste års andel per arbeidstime, inntil 25 %. Passer to grønnsakselskende voksne eller ordinær familie.
Er du 1-person-husholdning, ta kontakt.

SEPTEMBER: VI ER UTSOLGT FOR ANDELER I ÅR. TA GJERNE KONTAKT FOR Å SETTE DEG PÅ NESTE ÅRS VENTELISTE.
DET ER MULIG Å DELTA PÅ VÅRE AKTIVITETSDAGER UT ÅRET FOR Å SE OM DETTE ER NOE FOR DEG.

Hos oss kan du være med og bidra etter eget ønske.
Du får veiledning fra oss som arbeider her, så du trenger ingen forkunnskaper. Vi vil gjerne gi deg som bidrar 1 % rabatt på neste års andel for hver effektive arbeidstime, avgrenset oppad til maksimalt 25 prosent. Vi vil arrangere ulike aktivitetsdager, hvor vi jobber med forskjellige oppgaver gjennom sesongen. Du kan også bruke egentid på ulike spesifiserte oppgaver i åkeren når det passer for deg.

Å bidra i dyrkingen er ingen plikt. Vi ønsker gjerne å tilby ferske, økologiske grønnsaker også til deg som har en travel hverdag.

Du høster imidlertid grønnsakene dine selv.

 

Dykk inn i veksthuset vårt og høst tomater og chili i mange farger og varianter. 
Andelshavere får førsterett til å kjøpe tomater og chili. Å få vandre rundt i jungelen av høye tomatplanter og høste tomater i alle farger og varianter er en opplevelse i seg selv!

Velg deg ut din favorittsort! 🙂

Vi selger selvplukk av tomater og chili per vekt.

 

Vi dyrker et bredt utvalg av salater  og andre bladgrønnsaker, rotgrønnsaker, potet, erter og bønner, kålvekster, løkvekster, squash og gresskar, agurk, tomater, urter og mye mer!

Etter hvert ønsker vi å etablere flerårige matplanter, bær og frukttrær.  Vi vil også videreutvikle vår vakre urtehage, inspirert av renessansens former og struktur. I tillegg blir det blomster som gir et summende liv av pollinerende insekter og andre nytteinsekter. 

Hønsehold er avviklet på grunn av nasjonal fuglepandemi. Kommer kanskje tilbake 2022:
Egg fra lykkelige, frittgående høner!
Vi tilbyr deilige, fargerike egg fra høner som får beite på gress og sparke i jorden. Disse eggene har så rik plomme at pannekakene blir gule! Hønene spiser sommergress og matrester fra butikken, og tilleggsfores med soyafritt, økologisk kraftfor. De gir oss egg i ulike farger, hvite, brune og etterhvert også blå!

Egg selges per pakke. Eggene er ferdig plukket og vasket, og du henter dem på gården når du selv ønsker. Ta kontakt for nærmere anvisning dersom du ønsker å kjøpe egg.

Vi er økologisk godkjent, også for 2022! Fra februar 2021 ble vi endelig godkjent for økologisk dyrking etter to års karenstid. 

Dette betyr blant annet at vi unngår bruk av kunstgjødsel og sprøytemidler. Ut over det er vi opptatt av å bruke lokale og kortreiste innsatsmidler. Vi har fokus på å forbedre jordstrukturen, næringssammensetningen og livet i jorda. Vi skal omforme jorda til et levende eldorado for meitemark og annet nyttig mikroliv som hjelper plantene å bli sterke og smaksrike. En levende jord binder mengder av karbon og er også viktig for klimaet!

Vi vil dyrke jorden, slik at den kan gi oss friske, sunne grønnsaker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *