Glad med hest!

NYHET! Dine Røtter tilbyr nå ulike ride- og stelleopplevelser for deg som er glad i hest. Se hva du kan gjøre hos oss på Wøyen gård: 

 • FAST FORRYTTERAVTALE HVOR DU «EIER» HEST EN DAG I UKEN. Pris: kr. 800 per måned.
  Du må være trygg med hest og mestre riding i alle gangarter. Vi har ulike hester til deg, avhengig av hvor erfaren du er. Dagen du har hesten må du stelle, møkke og se til at hestene har vann og høy. I tillegg kan du ta hesten din på ridetur eller leietur, ettersom hva du selv ønsker.
 • LEIETUR FOR BARN MED FØLGE AV VOKSEN. Pris: kr 300 for 3 kvarter. Vi leier tur på omlag 1/2 time, resten er klapp og kos.
  Barnet trenger egen hjelm (sykkelhjelm er helt supert) og deg som følger med barnet på turen. Ingen erfaring er nødvendig. Vi koser og klapper og snakker litt, og blir trygg før vi tar hesten ut.
 • GUIDET RIDETUR I NYDELIG TERRENG LANGS ISIELVA ELLER LOMMA. Pris: kr. 400 for 1 time / kr. 160 påfølgende timer for lengre turer.
  Holly, Embla eller Tulla tar deg gjerne med på tur sammen med en ridende guide. For 1 – 2 personer. Du må mestre å styre hesten selv i skritt. Ellers bestiller du tur etter hvilken erfaring du har. Ta kontakt for å avklare hva som passer for deg.
 • VIL DU VÆRE STALLJENTE? (PS – HEST ER SUPERKULT OGSÅ FOR GUTTER!)
  Vi ønsker gjerne hjelp med hestene, være seg møkke, fylle vann, pusse og kose. Du lærer samtidig masse om hest! Ta kontakt dersom du vil være stallhjelper, så ser vi hva vi får til. Tilbudet er under test/utforming. Vi ønsker å sette opp grupper etter alder og erfaring. Alder: fra 10 år.


Øvre vektgrense på rytter er 80 kg for Holly og Tulla, 60 kilo for Embla. Ta kontakt på e-post til tale@dineroetter.no for å avtale nærmere.

Hestene våre

Embla, 10 år. En trygg og rolig ponni av rasen nordlandshest. Embla trenger å slanke seg for å holde seg frisk, så hun ønsker gjerne en lett rytter eller barn som vil på leietur. 

Holly, 14 år. Supersøt med de små, og veldig morsom for de store. Hun er irsk sportshest.

Tulla, 10 år (t.v.) Som navnet tilsier, er hun litt tullete. Hun har tidligere gått travløp. Nå skal hun være ridehest og lære å ta livet med ro. På bildet er hun veldig trøtt 🙂

Valemon leier plass hos oss, og eies av Christina. Valemon er en 12 år gammel fjordhest vallak.

Vi synes det er veldig stas å presentere de norske rasene nordlandshest, kaldblodstraver og fjordhest.
Kaldblodstraver er en lettere variant av dølahesten, som sammen med nordlandshest og fjordhest er
gamle, norske bevaringsverdige hesteraser!

Logo: Landslaget for nordlandshest/lyngshest

1 hendelser på “Glad med hest!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *