Bringebær fra Søndre Røine gård

Fra midten av juli kan du bestille bringebær fra Søndre Røine gård og få levert direkte hos Dine Røtter. Dyrket etter økologiske prinsipper.

Bringebærene koster 120 kr. per kilo, og bestilles i kasser a 3 kg. Neste levering er fredag 27. juli klokken 17.00.
Ryktet sier at disse bærene var så store og gode at bærene fra forrige leveranse allerede er kommet opp igjen fra fryseboksen til andelshaverne som kjøpte sist! 🙂

Du kan bestille direkte til Søndre Røine gård via deres nettsider .
Pris: 120 kr. per kilo – bestilles i kasser a 3 kg.  Nå også for dere som ikke er andelshavere. 
Du betaler direkte til Søndre Røine gård via Vipps når din bestilling er bekreftet.  Gå inn på Betal – vippsnr 107620 – nettbutikk. 
Har du ikke Vipps kan du betale til kontonr.  3705 25 33717

Se hva Søndre Røine gård skriver om seg selv:

Søndre Røine ligger på Øverskogen i Sylling. Gården ligger på 350 moh i landlige omgivelser og med flott utsikt over Holsfjorden. Vi bor sammen med 100 gammalnorske spælsau og 5 daa med bringebær. Vi er en liten familiegård og drifter det aller meste selv. Det er kun under innhøstingen av bringebærene vi trenger noen ekstra hender. Vi, det er Anita og Kurth, Kristin, Ida, Håkon og Sverre. Vi kjøpte gården i 2013, og allerede i 2014 la vi om til økologisk drift. Vi bruker ikke kunstgjødsel eller kjemiske sprøytemidler, verken på enga eller i bringebærene. Vi setter dyrevelferd og miljø foran alt annet. Sauene er Debio-godkjente mens bringebærene er i 2 karensår.

I år har vi kjøpt inn begre i cellulosefiber…

… da vi synes at bringebærene fortjener det aller beste!

2 hendelser på “Bringebær fra Søndre Røine gård”

    1. Tale Helen Seldal

      Hei Tone, og takk for sist! Bringebærbestilling er mottatt og videresendt.
      Da systemet ikke gir varsel om kommentarer til innleggene på nettsiden, er det fint om alle benytter e-posten info@dineroetter.no dersom de ønsker tilbakemelding. Jeg skal få fixet dette så snaret som mulig. Vennlig hilsen Tale

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *