Fermentering med andelshaver Karin

Å fermentere selv er både enkelt og gøy!

Vår kjære andelshaver Karin er en glad fermenteringsamatør som elsker å lage sunn mat. Søndag 21.10 kl. 16-18 vil Karin vise deg hvordan du enkelt kan fermentere hjemme uten altfor mye utstyr.

Fermentering er i vinden om dagen og er en gammel tradisjonell teknikk for å lagre og konservere mat. Fermentering er er ikke bare en metode å bevare maten vår på – det er også gull for tarmhelsen vår. Og i tillegg er det kjempegodt!!

Karin viser hvordan vi kan lage tradisjonell surkål, kimchi og fermenterte rødbeter på en enkel måte. Hun tar også med smaksprøver fra eget kjøkken.

Kurset passer for nybegynnere.
Ta med penn og noe å skrive på.

PÅMELDING FOR ANDELSHAVERE HER:
http://bit.ly/fermentering_andelshavere_21oktober
Gratis for andelshavere.

Blir det ledige plasser, kan
OGSÅ DU SOM IKKE ER ANDELSHAVER
melde deg på via denne lenken:
http://bit.ly/fermenteringskurs_dinerøtter_21oktober
Pris: kr. 100. Meld deg gjerne på, så får du beskjed innen fredag kveld om du får plass. Betaling ved bekreftet plass.

 

Max 10 plasser. Blir kurset fullt, vil vi vurdere å holde flere kurs

Velkommen til kurs på vakre Wøyen gård!

1 hendelser på “Fermentering med andelshaver Karin”

  1. Tilbakeping: Rødbethøsting - Dine Røtter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *