Oversikt over vårens Aktivitetsdager

Velkommen til vårens Aktivitetsdager!

Oppdatert 24.7.2019: For Aktivitsdager i sommerferien, se vår kalender. 

Det å få delta i ulike oppgaver på gården er noe som oppleves som et pluss for mange som er glad i ekte mat. Her hos Dine Røtter har vi kalt slike dager hvor vi jobber sammen, for Aktivitetsdager. Alle andelshavere er hjertelig velkomne, enten dere har kjøpt Grønn andel uten dugnad, eller Grønn andel Pluss.

I lenken under finner du et dokument som gir deg oversikt over alle planlagte Aktivitetsdager fremover. Dokumentet vil bli oppdatert kontinuerlig, og være din hovedkilde over hvilke Aktivitetsdager vi arrangerer og oppgaver den aktuelle dagen. Du finner her også lenke til påmelding for hver enkelt Aktivitetsdag.

Hold av 4. mai til vårens største og hyggeligste Aktivitetsdag: 

Potetsetting!

Det å sette poteter er jo nærmest å regne for en institusjon – et sett med normer og en sosial praksis som regulerer den måten samfunnsmedlemmer løser viktige og tilbakevendende oppgaver på! Her hos Dine Røtter gjør vi dagen til en fest! Vi serverer potetsuppe, saft og kaffe etter en morsom arbeidsøkt som passer for både store og små. Mer informasjon kommer, men sett av dagen allerede nå!

4 hendelser på “Oversikt over vårens Aktivitetsdager”

  1. Gunn malmstrøm

    Supert med aktivitetskalender. Da kan egen aktivitet planlegges mer Takk 🙂

  2. Kirsti Krydsby

    Ja, dette var fint. Jeg har satt meg inn på de dagene jeg vet jeg har ledig tid.

    1. Det er supert, Kirsti! Og takk for sist! Vi fikk virkelig kommet igang med å forberede dyrkingssenger, og det blir så fint! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *