Hønene hos Dine Røtter

Årets hønseflokker er ankommet gården, og eggene har begynt å rulle!  Kjære alle som har kjøpt eggandel. Det er med glede at jeg allerede fra 1. april kan invitere dere til å komme og hente deres aller første egg! Egghenting åpner mandag 1. april. Mandag 1. april og tirsdag 2. april kl. 17 er jeg …

Hønene hos Dine Røtter Les mer »

Oppstartsmøte for nye andelshavere

Velkommen til deg som er ny andelshaver hos Dine Røtter Søndag den 24. mars kl. 13 – 15 møtes vi og får en kickstart på vårens vakreste eventyr! Previous Next Hovedformålet med dagen er å bli kjent med stedet og hverandre.   Tale forteller om andelsgårdens oppstart og om planer for 2019 og fremover. Og dere …

Oppstartsmøte for nye andelshavere Les mer »

Kurs i Bokashi-kompostering

Hørt om bokashi, og nyskjerrig på hvordan man kommer igang? Eller allerede bokashi-elsker, men ønsker tips? OBS! Kurset er dessverre avlyst på grunn av for få påmeldte denne gang. Lyst til å komme en annen gang? Send gjerne en e-post til info@dineroetter.no for å få varsel om eventuell ny dato for kurset. Onsdag 13. februar …

Kurs i Bokashi-kompostering Les mer »

Delta i gartnergruppe?

Til våren ønsker Dine Røtter å etablere en gartnergruppe på Wøyen gård i Bærum. Som andelsgård tar vi mål av oss å bli en historieforteller innen bynær dyrking, «market gardening», klimavennlig landbruk, bærekraftig mat og «Hel natur i helt menneske». Vi har urtehage hvor vi blant annet tester ut direktekompostering, og vi ønsker å ta …

Delta i gartnergruppe? Les mer »

Innhøsting av gulrot

Forrige helg tok vi opp rødbetene, og denne helgen er det gulrøttenes tur. Vi har omlag 500 kg gulrot som skal til lager, og bli godteri for andelshaverne frem til jul. Nå har vi strukket sesongen helt til det ytterste, og latt kulden gjøre gulroten søtere enn søtest. For å være heeeelt ærlig, så hadde vi …

Innhøsting av gulrot Les mer »

Rødbethøsting

Søndag den 28. hadde vi Aktivitetsdag med innhøsting av rødbeter. Tusen takk til alle som deltok! Vi hadde en superkoselig dag, med hardt arbeid for store og små, og en velfortjent pause med vaffel underveis. Vi har beregnet at vi tok opp over 200 kg av rødbeten Robushka, som nå skal glede andelshaverne utover mot jul.  …

Rødbethøsting Les mer »